Bemutatkozunk

Rólunk

Rólunk

Örömmel üdvözöljük - Balatonfersing Ingatlanirodájának honlapján.

Cégünk 2000 óta foglalkozik ingatlanközvetítői és értékbecslői tevékenységgel. Hat pénzintézet részére készít ingatlan értékeléseket lakossági és vállalati üzletágban Somogy, Zala, Tolna és Baranya megye területén.

2012 őszén nyitottunk irodát Balatonmáriafürdőn.

Nem véletlen, hogy Balatonmáriafürdőn nyitottuk meg irodánkat. Kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt rálátásunk van a Balaton nyugati medencéjéhez tartozó települések és a közelben fekvő gyógyvizes fürdőhelyek - Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány – ingatlanpiacára.

Eladó és kiadó Ingatlan kínálatunk zöme is ezen a területen található. Lakó ingatlanokon kívül ajánlatunkban szerepelnek még ipari-kereskedelmi, mezőgazdasági, vendéglátó és egyéb jövedelemtermelő ingatlanok.

Szolgáltatásaink körét képezi az eladáson és bérbeadáson kívül az értékbecslés, hitelügyintézés, biztosítás, szerződéskötés, energetikai tanúsítvány készítése, ügyvédi háttér biztosítása.

Felkészült, sokéves értékesítői tapasztalattal rendelkező munkatársaink - barátságos, frekventált helyen lévő irodánkban - szeretettel várják az eladni és vásárolni szándékozó Ügyfeleinket.

Nézzen be hozzánk, bízza ránk ingatlanügyeit!IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Ady E.u.23.sz.


e-mail: info@balatonfersing.hu


Web: https://https://balatonfersing.hu/
Balatonfersing IngatlanirodaMUNKATÁRSAINK


Fall Olívia
Fall Olívia
ingatlanreferens
Kosmann Zsuzsanna
Kosmann Zsuzsanna
ingatlanreferens